Det gode børneliv i Nobelholmen

Det gode børneliv begynder i Nobelholmens eksklusive familieboliger. Den idylliske beliggenhed ud til det hyggelige havnemiljø gør Nobelholmen til noget helt særligt, og med sin egen daginstitution i gården kan det næsten ikke blive nemmere at være børnefamilie i København.

Naturlegeplads i Nobelholmen

Prøv at forestille dig at du kun skulle gå ned i din ejendoms gårdhave for at aflevere dit barn hver morgen. Så let bliver hverdagslivet i Nobelholmens lejeboliger. Midt i ejendommens åbne gårdmiljø ligger en nybygget daginstitution med en skøn legeplads.

Det bliver fantastisk at være barn i Nobelholmen og opleve et særligt trygt hverdagsliv, i en lille boble af leg og frisk havneluft. Måske bor nogle af de gode legekammerater også i Nobelholmen, eller i et af de nærliggende ejendomme i Københavns nye havnekvarter? Vi glæder os i hvert fald til, at Nobelholmen bliver fyldt med glade børnestemmer.

Praktisk hverdagsliv og leg i weekenden

Et af de største plusser som børnefamilie er uden tvivl den nye daginstitution i Nobelholmens hyggelige gårdanlæg. Udover at sikre en praktisk og nem hverdag kan den flotte, nye legeplads bruges i weekenden, når institutionen holder lukket. Når I en rolig weekendformiddag uden planer har brug for at lufte familiens mindste, kan I derfor blot tøffe ned i gården med en kop god kaffe i solen, og lade børnene lege løs på deres yndlingslegeplads.

Eksklusivt familieliv med vandudsigt

Det gode børneliv fortsætter naturligvis indenfor i Nobelholmens rummelige, lyse lejligheder. Fælles for alle lejligheder er det store leverum centralt i lejligheden, hvor familien kan samles og nyde det smukke lys fra vandet.

Nobelholmen har mange forskellige typer af lejligheder med 2-4 værelser og køkken-alrum. Fra de lyse børneværelser får man en fin udsigt til husbåde og kanalliv. Glem alt om stille, mørke baggårde. Her bliver et liv og en helt særlig maritim stemning, når den private lystbådehavn åbnes, og folk samles i solen ved vandkanten.

Indretning af børneværelse i Nobelholmen

Når man bor så centralt i København, skal man selvfølgelig bruge byens mange muligheder. Fra Nobelholmen er der eksempelvis ikke langt til gode familiestunder i Tivolis gamle have. Med et årskort til Tivoli kan I frit slentre gennem den smukke have, spise en is og lege på den populære Rasmus Klump legeplads. Får I en babysitter på besøg en aften, kan vi anbefale en romantisk aftentur til Kødbyen, hvor de gode spisesteder ligger side om side. Du kan finde tips til nogle af de bedste restaurantoplevelser i Kødbyen her.