Med reference til den originale københavnske arkitektur

Nobelholmen / Stærk designlinje og tidsløs æstetik

Gedigne arkitekttegnede lejligheder
Nobelholmen er en del af de nye kanalbyer i Sydhavnen på Enghave Brygge. Området har været i udvikling siden 2002, hvor visionen var en grønnere og mere mangfoldig bydel. Arkitekturen bærer præg af synergien mellem det nye og det gamle, med åbne karrébebyggelser.

Nobelholmen åbnes op mod havnepromenaden og lystbådehavnen med varierende højder mellem fire og otte etager. Alle lejligheder har enten altan eller terrasse og er tegnet med omtanke for optimal udsigt og lysindfald.

På Nobelholmens øverste etager er de fantastiske penthouselejligheder med tilbagetrukne tagterrasser med tanke på privatliv og udsigt over vand og by.

Eminente rammer med vandet som nabo

Nobelholmen er opført i to bebyggelser – Karréhuset og Kanalhuset. 

Kanalhuset har referencer til de gamle byhuse og vand på begge sider. De er placeret mellem inderhavnen og kanalen og har lejligheder i både ét og to plan – sidstnævnte med egen badebro og direkte adgang til vandet.

Karrébygningen er opført med levende facader, opbygget af forskudte elementer, der med sine knæk og forskydninger skaber følelsen af intime byrum. Her er vand til alle sider og de attraktive lejligheder, er opført med en skarp designlinje, samt stærk æstetisk sans.

Gedigen kvalitet fra kælder til kvist

Alle lejligheder er opført i lyse kvalitetsmaterialer, der danner rammerne for et dejligt hjem i et helt fantastisk område. I Nobelholmens kælderetage findes depoter og cykelparkering.