en unik kanalby

Bølgeskvulp og duften af frisk luft er det første du møder, når du oplever Enghave Brygge. Her er højt til himlen og ø-stemningen kan mærkes helt ind i kroppen. Det gode liv leves ved vandet, midt i byen – på Nobelholmen.

NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET
NÆROMRÅDET

Det gode liv leves ved vandet midt i byen på Nobelholmen

Et blomstrende liv ved kajen
På Enghave Brygge spirer aktiviteten. I stueetagerne findes et mekka af caféer, restauranter og dagligvarebutikker, hvor fællesskabet nydes mellem de indbydende kanaler, stier og gangbroer.

Lige ved vandet – midt i byen
Du kan følge stisystemet rundt i området og på cirka 5 minutters cykeltur, kan du nå indre København. En 7 minutters cykeltur tager dig til Tivoli og i bil nås motorvejen på kun 5 minutter. Havnebussen og stisystemerne gør det både nemt og hurtigt, at besøge de mange restauranter og kulturtilbud, som Indre By, Vesterbro og Kødbyen har at byde på.

I 2024 får Sydhavnsmetroen stop ved Havneholmen, Frederiksholmløbet, Sluseholmen samt Mozarts Plads.

Alt, hvad du behøver
Områdets mange butikker, daginstitutioner og skoler nås nemt via de trygge stisystemer. Den prisvindende ‘Skolen i Sydhavnen’ åbnede i 2015 og bygger på et stærkt fællesskab, hvor man løfter i flok og alle kan byde ind med ønsker og idéer. I Nobelholmens stueetage er der netop åbnet en integreret daginstitution og derudover, byder området på flere forskellige vuggetuer, børnehaver og dagplejere. 

På Enghave Brygge er der også mange spændende kultur- og fritidsaktiviteter, du kan tage del i. Her fylder især vandsport meget og du kan blandt andet sejle i kajak, kano og på SUP i havnemiljøet. Området har to lystbådehavne og desuden er flere af Nobelholmens lejligheder, udstyret med egen badebro.

Oplev nobelholmen helt tæt på

Rekreative byrum

Sydhavnens mangfoldige kvaliteter danner grundlag for et varieret og bæredygtigt liv, med vandet som omdrejningspunkt. Havnepromenaden og Enghave Kanal danner rammerne for de rekreative byrum, der skyder op i Sydhavnen. 

Enghave Brygge og Kraftværksparken indbyder til både bevægelse og handel, hvilket danner mødesteder for bydelens beboere, mens Uniscrap Torvet og Kvarterplads Syd opfylder hverdagens mødebehov med legepladser og ophold.

Gå en tur langs Frederiksholmsløbet, det rekreative omdrejningspunkt for bydelens mange beboere, og mærk den skønne atmosfære og se de gennemtænkte arkitektoniske løsninger i det mangfoldige fællesskab. Havnen er din på Nobelholmen.