en unik kanalby

Kanalhuset og Karrébygningen

Træd indenfor i Nobelholmens eksklusive boliger, hvor du bliver mødt med den beroligende lyd af bølgeskvulp og gennemgående stilrene kvalitetsmaterialer. Her er der rig mulighed for at finde dit drømmehjem direkte ved vandet.

Mellem inderhavnen og kanalen med vand på begge sider finder du Kanalhusets eksklusive lejligheder i både ét og to plan. Her har stueetagens lejligheder alle egen badebro og direkte adgang til vandet, hvorfra du kan dyppe tæerne eller nyde en tur i kajakken i de små hyggelige kanaler, der omgiver Nobelholmen på Enghave Brygge.

Karrébygningen er opført i en klassisk u-form med spændende variation i både højde og facade. Det skaber et helt vidunderligt gårdrum, der føles som en grøn oase. Her er åbent til til vandet, og kanalernes skønne ø-miljø. Tag elevatoren fra stuen til 8. etage og oplev de elegante lejligheders mange forskellige planløsninger.

Herfra nydes udelivet på din altan eller terrasse, der enten har skøn morgensol, eftermiddagssol eller aftensol. Vil du ikke gå på kompromis med beliggenhed, så er de fantastiske penthouse lejligheder måske noget for dig? Her får man helt fantastiske uderum med tagterrasser på op til 48 kvadratmeter.

Fantastisk udsigt så langt øjet rækker

I boligens hjerte – køkkenalrummet – indbyder det ikoniske Designa køkken til kvalitetstid på alle tider af døgnet. Den hvide bordplade sikrer et roligt udtryk og høj funktionalitet, mens den grå vask giver modspil. Køkkenet er udstyret med alt i Siemens hårde hvidevarer, og er klar til at understøtte dit næste madeventyr.

Der er selvfølgelig gulvvarme i alle rum. I værelserne og køkkenalrummet er det Haros slidstærke matlakerede premiumgulv i eg, der skaber et roligt nordisk udtryk. Badeværelserne har simple og elegante elementer fra Designa, med hvide klinker i bruseniche og moderne grå klinker, der skaber en rolig kontrast.

I kælderetagen finder du lejlighedernes depotrum, samt muglighed for at parkere din cykel.