SKAB JERES JULETRADITIONER I NOBELHOLMENS NABOLAG

Når man bor centralt i København, er udvalget af julemagi og hyggestemning stort. For mange af Enghave Brygges beboere er juletraditioner lig med et besøg i Tivolis snedækkede vintereventyr. Tag familien med til en dag fyldt med garanteret julehygge i den gamle, stemningsfyldte have.

Hvert år i november tænder tusindvis af julelys, og lyser vintermørket op fra Tivolis gennemførte parkanlæg i hjertet af København. Her trodser man den grå, danske vinter og skaber et magisk snedækket landskab for store og små.

Fra Nobelholmen er man i gåafstand fra vintereventyret, og Tivoli er derfor en oplagt ny – eller gammel – juletradition for hele familien. Gå gennem Tivolis gyldne indgang og træd ind i en gennemført juleby med boder, juletræer og nisser overalt. De voksne kan varme sig med et glas gløgg, mens de små fylder maverne med æbleskiver, sprøde spanskrør eller brændte mandler. Selv familiens mest indædte Scrooge-type, kan ikke undgå at lade sig overmande af julestemningen.

Sørg for at blive i Tivoli til mørket sænker sig, og de mange tusind julelys kommer helt til deres ret. Hvert et træ og hver en forlystelse er dækket af lyskæder, som stråler i mørket, og får hele Tivoli til at lyse af autentisk julemagi. Men udover havens bjergtagende lysdekorationer, inviterer Tivoli også til ren lysmagi, når Tivoli Søens blanke vand hver aften forvandles til et univers af Juleilluminationer med lys, ild, røg og effekter, der ledsages af betagende musik fra den folkekære julefortælling Nøddeknækkeren.

Besøg Julemandens stue og tag en tur med Nissetoget

Den ægte Julemand kan selvfølgelig også besøges i hans hyggelige stue på det gamle Pantomimeteater. Her kan alle børn, og barnlige sjæle, fortælle ham årets gaveønsker, mens han sidder klar med spidset blyant, og skriver ned på sin lange huskeseddel. Og så kan årets julefamiliefoto også klares i samme omgang. Den rare Julemand stiller nemlig med et smil op til fotos, så I kan forevige det hyggelige besøg.

I år byder Tivoli også velkommen ombord i to særlige juleforlystelser for hele familien. Nissetoget tager jer så fint en tur gennem fortryllende landsskaber, mens Skovkarrusellen er et sikkert hit, hvis I vil sige hej til skovens søde dyr. Alle havens andre forlystelser holder selvfølgelig også åbent hele julen.

Husk coronapasset og det gode julehumør

Oplev julemagien i Tivoli fra d. 19. november til 2. januar. Haven holder åbent til kl. 22 og helt frem til kl. 23 på fredage og lørdage, så der er rig mulighed for en begivenhedsrig familiedag, inden I går hjem mod Nobelholmen igen. Tivoli har sørget for, at alle myndighedernes retningslinjer bliver overholdt, så alle familier kan få en tryg og sikker juleoplevelse. Det eneste I skal huske er coronapasset og det gode julehumør!

Som beboer i Nobelholmens eksklusive lejeboliger er du altid i nærheden af byens oplevelser. Vil du vide mere om den unikke beliggenhed eller få inspiration til andre aktiviteter i nærområdet, kan du læse mere her.