Nyt år, nye løbevaner

Få gang i et nyt års gode løbevaner, og afprøv de bedste ruter omkring Nobelholmen.
Fra lejelejlighedernes geniale beliggenhed tæt op ad de mange kanaler, får du nem og hurtig adgang til frisk luft og røde kinder.

Er du også typen der starter hvert nyt år op med gode, sunde intentioner? Bare rolig, du er langt fra den eneste. Heldigvis har Nobelholmen nogle af de bedste betingelser for at få ambitionerne om gode løbevaner til at lykkes.

Løb er en af de nemmest tilgængelige motionsformer der findes. Der kræves ikke meget udstyr, og du bestemmer selv farten og antallet af kilometer. Start langsomt op i det tempo din krop kan holde til, og byg roligt flere kilometer og mere tempo på, på hver løbetur.

Med god udsigt og frisk havluft

Fra Nobelholmen er det bare på med løbeskoene og direkte ud ad døren til en blå havnerute langs Københavns smukke inderhavn. Normalt er København ikke kendt for miljøvenlige løberuter, men her får du den friske havluft lige ned i lungerne, i god afstand til byens tunge trafik. Samtidig kan du nyde udsigten til byens charmerende blanding af gamle, historiske huse og moderne pragtbyggerier. Du kan næsten ikke få et mere betagende løbe-view ud over vandet, og der er kun få trafiklys til at stoppe det gode løbeflow langs kanalerne og over broerne.

Nyt løbegear?

Trænger du til nyt løbeudstyr? Når man løber langs med vandet, kan det være en god idé at anskaffe sig vindafvisende løbetøj. Vinden er frisk langs kanalerne, og der er ikke noget værre end at løbe og fryse. Derudover er det også vigtigt at løbeskoene indimellem bliver udskiftet så du ikke laver unødvendige skader, der kunne have været undgået med det rigtige fodtøj. Heldigvis ligger Fisketorvet Ikke langt fra Nobelholmen, og her kan du finde et stort udvalg af sportsbutikker med de bedste løbebrands. Ingen behøver at gå ned på udstyr!

Måske er det dig der snart skal løbe rundt om din egen lejebolig i Nobelholmen?

Se hvilke lejligheder der er ledige her.