NOBELHOLMENS HELT EGEN KANAL ER NU KLAR!

Så er der endelig godt nyt til alle nuværende og kommende beboere i Nobelholmens eksklusive lejeboliger. Den helt nye kanal, som ejendommen så elegant omkranser, er nemlig færdiggravet, færdigbygget og fyldt med vand. Det betyder intet mindre end, at Nobelholmens forhave nu officielt er en forbunden del af Københavns Havn!

Nobelholmens kanal – en forbindelse til resten af byen

Nobelholmen kan næsten ikke ligge mere perfekt i forhold til at nyde et aktivt og kulturelt liv i samspil med vandet. Med kanalen der breder sig ud, og forbinder vandet til bl.a. Sydhavnen, Sluseløbet og Københavns Havn, er det kun blevet lettere at komme rundt til vands – enten med den gule havnebus eller ombord på din egen båd. Med færdiggørelsen af ejendommens nye kanal kan Nobelholmens beboerne nemlig glæde sig over en gode, som de fleste sejlentusiaster kun tør drømme om – nemlig deres helt egen lystbådehavn lige uden for hoveddøren.

Oplev området fra landsiden

Området omkring Nobelholmen byder også på ren afslapning for landkrabber – som beboer i Nobelholmens lejelejligheder bor du nemlig lige dér, hvor by og vand mødes. Tag en gåtur rundt i lokalområdet, og betragt det pulserende liv og kanalernes romantiske atmosfære, der giver en vibe af Amsterdam eller Venedig, om man vil. Få minutters gågang fra Nobelholmen ligger Scenic viewpoint – et forhøjet udsigtspunkt, hvor du kan bruge den nostalgiske kikkert til at få et enestående kig over dit nye nabolag. I havnen ud for Nobelholmen kan du også tage et pusterum og slå dig ned med en fiskestang. I Københavns Havn er det nemlig tilladt at fiske, og hvis du er heldig, får du en friskfanget fisk med hjem til aftensmaden i din lejlighed.

Det fantastiske havneliv omkring Nobelholmen byder på den ene gode oplevelse efter den anden – hele året rundt. Vil du læse mere om alle de aktiviteter Nobelholmen rummer, kan du læse mere om området her.

Altanindretning i Nobelholmen