KVALITETSKAFFE HOS NOBELHOLMENS NYE NABO

At tage et øjebliks pause fra storbyens pulserende liv – alene eller sammen med en god ven – er godt for både krop og sjæl. Uanset om du er på udkig efter en lækker kop kaffe eller lidt godt til ganen, kan du lige rundt om hjørnet fra Nobelholmens eksklusive lejeboliger få dig et velfortjent pusterum. Her er nemlig åbnet en af Københavns bedste caféer, hvor ejerne brænder for bønnen, og kræser for hver en kop.

Nachbar – Nobelholmens nabo med høje kaffe-ambitioner

For de fleste af os er det helt obligatorisk at kickstarte dagen med en kop kaffe. Men kaffe kan være meget mere end blot et koffein boost. Faktisk ligger der en mindre videnskab bag dét at brygge en kop kaffe, der skaber en unik smagsoplevelse. Og oplevelser er præcis dét, som den nyåbnede café Nachbar har sat sig for at give Nobelholmens beboere.

Nachbar betyder i al sin enkelhed: Nabo. Og det giver god mening, for Nachbar er kaffebaren lige ved siden af, hvor du bor som lejer i Nobelholmen. Det er her, du svinger forbi for at se dine naboer, venner og kommende venner i nabolaget, og for at hænge ud eller hente din yndlingskaffe, det lækre brød og det hyggelige bagværk. Der serveres et nøje udvalg af bæredygtige baristakaffer, morgenmad og lækker frokost. Ikke dårligt at have sin egen stamcafé foran hoveddøren!

Den kulinariske naborejse fortsætter

Ejerne af Nachbar stopper dog ikke her. De har nemlig flere, nye kulinariske projekter på tegnebrættet. Det første er en moderne vinbar placeret ved Anløbet. Et lille sted, hvor du kan nyde et godt glas vin og få lidt let at spise helt ud til havnekanten. Med andre ord: Det helt perfekte sted for tapas-inspireret fingermad, god vin og snacks.

Det andet, nye sted bliver en italiensk restaurant i nabolejemålet til Nachbar. Den er allerede blevet døbt ”Pacifisti” med henvisning til, at alle gaderne i området er opkaldt efter modtagere af Nobels Fredspris. Og du kan godt begynde at glæde dig allerede nu, for der er lagt op til et ægte, autentisk italiensk køkken med lækker ravioli, risotto og alle de andre smagsfavoritter, du kender fra Italien. På sigt er der endda planer om endnu flere steder. Blandt andet en libanesisk-mellemøstlig restaurant og et dansk-nordisk spisehus med ølbar i kælderen. Disse steder er dog endnu tidligt i udviklingsfasen – men drømmene og ambitionerne er ikke til at komme udenom.

Det fantastiske havne- og caféliv omkring Nobelholmen byder på den ene gode oplevelse efter den anden hele året rundt. Vil du læse mere om alle de aktiviteter Nobelholmen rummer, kan du læse mere om området her.