Det sker til på Nobelholmen

Du har mulighed for at book en personlig fremvisning og opleve Nobelholmens flotte prøvelejlighed i virkeligheden, når det passer dig. Her får du en smagsprøve på det dejlige havneområde, som snart står helt færdigt omkring Nobelholmen. Du får også mulighed for spørge løs om lejligheder, altaner og meget mere, når vores mægler står klar til at vise dig de eksklusive lejeboliger i Københavns nye Venedig.

Københavns nye, eksklusive havneboliger

Nobelholmen tilbyder nybyggede 3- og 4-værelses lejeboliger med et helt unikt kig til Københavns havnemiljø. De store, rummelige lejligheder med køkken-alrum har god plads til børnefamilier, som kræver en bolig, der er lidt ud over det sædvanlige. Det særlige lys fra vandet strømmer ind ad boligernes høje vinduespartier, og alle lejere får god udsigt fra deres egen altan.

Med til ejendommen hører etableringen af en hyggelig lystbådehavn og en helt ny daginstitution i gårdhaven, hvor beboerne hurtigt kan aflevere deres børn hver morgen.

Solen kan I nyde fra jeres store altan eller terrasse, mens I hører lyden af bølgeskvulp, legende børn i gården, eller de plaskende lyde af kajakker, der sejler forbi.

Indvendigt er der ikke sparet på materialer eller lækre detaljer. Du får en gennemtænkt designlinje med stilsikre og moderne løsninger, fra de lækre, lyse badeværelser, til de store køkken-alrum, der fungerer som lejlighedens samlende hjerte. Du kan godt glæde dig til at samle familie og venner omkring det store spisebord i Nobelholmen.

OBS: Mange af Nobelholmens lejligheder er allerede udlejet. Du kan se hvilke 3- og 4-værelses lejligheder, der er ledige her.

Få et kig indenfor i Nobelholmen

Til Åbent Hus har du mulighed for at få en god snak med mægler om den boligstørrelse du er på udkig efter og hvilke af de ledige boliger, der vil være interessant for dig. Du får også et grundigt kig ind i den flotte, indrettede prøvebolig, der giver en virkelig god fornemmelse af hverdagslivet og rumfordelingen i Nobelholmens lejeboliger, og hvordan man kan indrette sig i det store køkken-alrum eller hvor god plads, der er på børneværelset.