Kom med indenfor
i Nobelholmen

Det er på høje tid at vi får præsenteret de eksklusive lejligheder i Københavns nye kanalby. Kom med helt indenfor i Nobelholmen, når vi gennemgår en lejlighed fra A-Z. Hvem ved, måske er det dig der snart skal flytte ind og nyde byen fra din egen havneoase?

I Nobelholmen er der ikke sparet på noget. Her får du nybyggede, imponerende arkitektoniske rammer, omgivet af kanaler og havneliv. Der er lyst og åbent i alle de store lejligheder. Det fantastiske lys, som kun bliver endnu stærkere af at blive reflekteret i de skvulpende kanaler, vælter ind ad lejlighedernes vinduer.

I Nobelholmen finder du lejligheder i alle størrelser. Fra 2-værelses lejligheder på 62 m2, til de største 4-værelses på 111 m2 og helt op til svimlende 152m2! Her er både plads til enlige og store familier der vil bo centralt i København.

Indvendigt går det stramme, stilrene design igen i materialevalget. Nordiske, hvide Designa køkkener, med hårde hvidevarer fra Siemens, passer flot ind i det store køkken-alrum og stue. Og netop dette store leverum, lejlighedens hjerte, er blevet højt prioriteret i skabelsen af Nobelholmens lejligheder. Det er i dette kæmpe rum at man vil føle sig hjemme, og nyde udsigten til vandet. Her fornemmer man virkelig det lys og den frihed tæt ved vandet, som leverummet forsøger at udtrykke. Her er god plads til gæster, familiehygge, drinks på altanen eller bare afslapning på sofaen.

I flot kontrast til det stramme, moderne udtryk og de hvide flader, står det smukke, matlakerede egetræsgulv. Trægulvet giver en levende og varm tone til den stringente stil, og bibringer hele lejligheden et eksklusivt og elegant touch. Hele lejligheden opvarmes naturligvis af gulvvarme, så ingen grimme radiatorer skal beskæmme den dragende udsigt mod vandet. Intet slår de høje vinduespartier der åbner op til sol og blændende udsigt over Københavns kanalliv. Kajakker og både glider roligt forbi. Der er altid noget at kigge på.

På lejlighedernes badeværelser går den nordiske stil og elementerne fra Designa igen. Der er hvide klinker i brusenichen og elegante, men også praktiske, grålige klinker på gulvet. Med lidt nips og bløde håndklæder, kan du hurtigt gøre badeværelset til dit nye yndlingsrum. Her er i hvert fald god plads til at lege spa.

Allernederst i bygningens parkeringskælder, kan du parkere din cykel eller leje en parkeringsplads. Det er også her du får dit eget depotrum, til alt det du ikke har behov for i lejligheden til hverdag. Måske skal din kajak ligge her?

Har du lyst til at opleve Nobelholmens flotte prøveboliger i virkeligheden?

Vi vil meget gerne vise dig mulighederne og den fantastiske fornemmelse af vand til alle sider. Boom en personlig fremvisning her og se den næste lejlighed.