Året der gik på
Nobelholmen

Der er fuld fart på udviklingen af Nobelholmen, og særligt det maritime område omkring lejlighederne ændrer sig uge for uge, ja nærmest dag for dag i øjeblikket. Vi håber at I glæder jer lige så meget som os til indflytning i februar 2021!

De sidste par måneder har været begivenhedsrige på Nobelholmen. Området begynder for alvor at samle sig til den imponerende, nye bydel, som alle medvirkende til projektet har gået og drømt om, mens kraner og bor dundrede løs på byggepladsen. For hver dag der går, bliver visionen om et hyggeligt havnemiljø mere og mere tydelig. Dermed kommer Nobelholmens kommende beboere heller ikke til at flytte ind i et ufærdigt område, men i et veletableret havnekvarter som hurtigt vil danne rammerne for sociale stunder, det gode familieliv samt et aktivt liv i storbyen.

Kom og mærk den særlige atmosfære i Københavns nye havneby. Du kan tilmelde dig Åbent Hus her.

Upcoming sommerparadis

De næste måneder bliver ekstra særlige for Nobelholmen. De første beboere flytter ind i februar, og dermed starter livet i Nobelholmen for alvor. Allerede i sommeren 2021 står byggeriets hjerte, den nye lystbådehavn, færdig og inviterer til et aktivt sommerliv i det private havnemiljø. Her kan beboerne sejle i kajak, eller ansøge grundejerforeningen om en bådplads. Hvis drømmen om egen båd står højt på ønskelisten, bliver Nobelholmens fantastiske placering ved vandet kun endnu bedre.

Timingen for færdiggørelse af området midt i sommerperioden, er helt ideel for de mange kommende beboere som lige nu går og venter spændt på at få nøglerne til deres nye drømmehjem. Fra de store altaner bliver der meget at kigge på denne sommer!

Kom og oplev Nobelholmen

Som noget nyt har vi fået flyttet prøveboligerne til en mere praktisk placering der skal gøre det nemmere for jer at besøge. Kom og oplev Nobelholmens indrettede prøveboliger, og få en god fornemmelse af de mange muligheder, og ikke mindst den vilde placering med vand til alle sider!

Vi ønsker jer et rigtig godt nytår, og håber at vi ses til Åbent Hus søndag d. 3/1 kl. 11.00-12.00. Du er altid velkommen til at kontakte os her.